Més enllà de l’ús de simulacions en infermeria: co-disseny de Simulacions Virtuals en l’educació superior

Més enllà de l’ús de simulacions en infermeria: co-disseny de Simulacions Virtuals en l’educació superior

Dia: 10 de febrer          Hora: de 9 h a 15 h

Lloc: Sala de Graus. Facultat d’Infermeria del Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili, Tarragona.

 Inscripció gratuïta

En aquest acte els assistents podran conèixer de primera mà les dues simulacions creades dins d’ENVISION, projecte europeu, amb l’objectiu d’explorar el desenvolupament de les simulacions virtuals, que serviran com a eina didàctica, als graus d’Infermeria, com a complement a les sessions de simulació presencials.

A més, els participants podran endinsar-se en el món de les simulacions i dels jocs virtuals, veure les possibilitats no nomes de l’ús d’aquestes, sinó també del co-disseny, per poder crear les seves pròpies simulacions, veient així les grans possibilitats que ens donen per afrontar els reptes educatius derivats del context de la COVID-19. En aquest acte podreu jugar i experimentar amb les dues simulacions creades, així com veure les guies pedagògiques per usar-les i per dissenyar-ne de noves.

Hi haurà un espai per intercanviar experiències i coneixements sobre aspectes clau de les simulacions que estem dissenyant, com els objectius d’aprenentatge, els punts de decisió i el feedback, així com també sobre aspectes crucials del model pedagògic en el que es basa el projecte: processos de pre-, briefing i debriefing en simulacions virtuals, tot seguint el model T-PACK.

Els assistents obtindran un certificat per la seva participació i col·laboració en aquest esdeveniment del projecte ENVISION.

Cafè i aperitiu inclòs.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.