I Jornada Interuniversitaria de Enfermería Género y Diversidad

Docencia con perspectiva de Género en los estudios de Enfermería

Facultad de Enfermería de la Universitat de Girona el 20 de octubre de 2022

Os damos la bienvenida a esta I Jornada Interuniversitaria de Enfermería Género y Diversidad.Docencia con perspectiva de Género en los estudios de Enfermería.

El Equipo Interuniversitario de Enfermería Género y Diversidad (EquInEGyD) nació con el ánimo de compartir experiencias en docencia e investigación enfermera con perspectiva de género en el ámbito estatal y de estimular su desarrollo. Partimos de la convicción de que la formación sobre género, diversidad y cuidados en salud es imprescindible para desarrollar unas prácticas profesionales éticas y de excelencia.

Esta jornada se desarrollará en formato híbrido, es decir, se podrá participar presencialmente o bien en línea. En el caso de que te plantees presentar una comunicación será imprescindible que asistas presencialmente.

Te animamos a presentar tu experiencia y a difundir este espacio de encuentro.

Us donem la benvinguda a aquesta I Jornada Interuniversitària d’Infermeria Gènere i Diversitat. Docència amb perspectiva de Gènere en els estudis d’ Infermeria. L’Equip Interuniversitari d’Infermeria Gènere i Diversitat (EquInEGyD) va néixer amb l’ànim de compartir experiències en docència i recerca infermera amb perspectiva de gènere en l’àmbit estatal i d’estimular el seu desenvolupament. Partim de la convicció que la formació sobre gènere, diversitat i cures en salut és imprescindible per desenvolupar unes pràctiques professionals ètiques i d’excel·lència. Aquesta jornada es desenvoluparà en format híbrid, és a dir, es podrà participar presencialment o bé en línia. En el cas que et planteges presentar una comunicació serà imprescindible que hi assisteixis presencialment. T’animem a presentar la teva experiència i a difondre aquest espai de trobada.

Más informació e inscripicones

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.