Webinar: Segundo curso con pandemia en las aulas: experiencia previa, retos y objetivos

No pierdas esta oportunidad e inscríbete ya al webinar “Segundo curso con pandemia en las aulas: experiencia previa, retos y objetivos”, que tendrá lugar el próximo jueves 16 de septiembre. Una iniciativa del Consejo General de Enfermería y la Asociación Nacional e Internacional de Enfermería Escolar dirigida a todos aquellos profesionales de enfermería, familias y profesionales de centros educativos que quieran conocer en detalle el Plan Estratégico de Enfermería Escolar ante la COVID 19 en los centros educativos para el curso 2021-2022.

Reserva ya tu plaza y obtén tu certificado de asistencia con el sello de ISFOS, el Instituto Superior de Formación Sanitaria del Consejo General de Enfermería.

Inscríbete aquí

Segundo curso con pandemia en las aulas: experiencia previa, retos y objetivos
Fecha
Jueves, 16 de septiembre 2021 – 17:00 a 19:00 h.
Intervienen:

Dª. Natividad López Langa
Enfermera Escolar. Madrid. Presidenta de la AMECE
Actualización del Plan Estratégico de Enfermería Escolar ante la COVID 19 en Centros Educativos. Pautas de actuación y escenarios para el curso 2021-2022.

Dª. Paz Gatell Maza
Enfermera Escolar. CEIP San Pío X. Madrid
Experiencia de las enfermeras escolares curso 2020-2021. Áreas de mejora prevención COVID 19 en Centros Educativos.

Dª. Leticia Vázquez Ferreira
Representante de madres y padres. AMPAS
La visión de las madres y los padres.

D. Pedro Jesús Ayala Rodríguez
Presidente ASADIPRE Almería y Vicepresidente ASADIPRE Andalucía. Director CEIP Francisco de Goya. Almería
Los profesores, garantes de seguridad en el aula.

D. Pedro Hernández
Alumno bachillerato. Colegio Base. Madrid
Los alumnos ante los cursos más complicados de su vida escolar.

Modera:

D. Íñigo Lapetra
Director de Comunicación del Consejo General de Enfermería

Tras las intervenciones, podrás trasladar tus preguntas a nuestros ponentes.

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.