I Jornada d’actualització en urologia per Atenció Primària i infermeria

Jornada integrament virtual

Segueix-la a través del nostre canal de YouTube

Organitzadors

  • Servei d’Urologia de l’Hospital de Tortosa “Verge de la Cinta”. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya
  • Filial de Tortosa i de les Terres de l’Ebre de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears

Col·laboradors

  • Seu de les Terres de l’Ebre del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona
  • Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona

Patrocinadors

  • Astellas Pharma España
  • Janssen Oncology
  • GlaxoSmithKline España

Amb el suport de

  • Societat Catalana d’Urologia
  • Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària

Segueix les sessions en directe a través del YouTube

Pots fer-nos arribar els teus comentaris i preguntes a través el xat del YouTube

Acreditació

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.