Congreso del CIE de 2021

Como respuesta a los problemas de salud pública y las restricciones de viaje por la COVID-19, el Congreso físico del CIE no se celebrará en junio de 2021, pero a cambio dará lugar a un innovador formato de congreso virtual a finales del mismo año en el que reuniremos a nuestras asociaciones nacionales de enfermeras y a sus miembros. Bajo el tema “Enfermería por el Mundo” pasaremos la batuta de la profesión entre las diferentes regiones en una serie de eventos interactivos en directo que brindarán a nuestros miembros la oportunidad de exhibir sus conocimientos, experiencias e innovaciones en todo el mundo.

Para más información haga clic aquí

Inscripciones

Para aquellos que ya están registrados al CIE2021, les ofreceremos la opción entre un rembolso completo o una transferencia de su inscripción al Congreso virtual así que un rembolso de la diferencia. Más detalles sobre los costos estarán disponibles en breve.

La inscripción al Congreso abre el 15 de enero de 2021

Solicitud de resúmenes

El envío de resúmenes está disponible a partir del 15 de enero hasta el 11 de marzo 2021, con la posibilidad de modificar los artículos ya enviados así como la sumisión de nuevos resúmenes.

Descargue la solicitud de resúmenes aquí.

Més información

 

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.