CODITA facilita l’accés a la vacuna de la covid-19 a les infermeres del sector privat

El Col·legi activa un formulari perquè s’hi puguin inscriure les infermeres que treballen al sector privat que vulguin vacunar-se contra la covid-19 i posa a disposició del Departament de Salut les dades perquè puguin organitzar l’operativa de vacunació

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona vetlla perquè les infermeres i els infermers de tots els àmbits assistencials puguin estar protegits enfront la covid-19.

Les infermeres que treballen en centres del sistema públic de salut de Catalunya (SISCAT) estan sent informats pels seus centres de treball sobre la manera com s’organitza l’operativa de vacunació.

Pel que fa a les infermeres del sector privat i les que treballen per compte propi, CODITA ha activat aquest formulari per tal de recollir les sol·licituds de vacunació. La corporació posarà a disposició del Departament de Salut aquestes dades per tal que puguin gestionar l’operativa de la vacunació entre aquests professionals.


  • Declaro el meu interès en accedir a la vacuna de la COVID19. (Per infermeres en actiu)
  • Política de privacitat

  • Cesió dades vacunació COVID-19

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.