XV Congrés 2021 – AIFiCC

És un plaer per a nosaltres comunicar-vos que ja tenim nova proposta de dates per al XV Congrés AIFICC, ajornat per la pandèmia de la Covid-19, i que celebrarem els dies 10 i 11 de març de 2021 al World Trade Center de Barcelona amb el lema Activa’t!
Des del comitè organitzador hem volgut plantejar aquest Congrés donant protagonisme a les novetats en guies clíniques, atenció a la fragilitat, educació sanitària, patologies cròniques, en definitiva, al paper de líder clínica que la infermera està desenvolupant actualment.
Posem en marxa aquest Congrés en un any especial per al nostre col·lectiu. Per una banda, al 2020 i fins al juliol del 2021 celebrem el Nursing Now, un període reivindicatiu per a la infermeria. A més, l’any 2020, l’AIFiCC ha celebrat el 20è aniversari del nostre primer Congrés com a Societat Científica. Després de 9 promocions d’Especialistes en Familiar i Comunitària (FiC) per la via IIR, i amb l’expectativa d’haver celebrat la prova d’accés excepcional a l’especialitat FiC (esperada per a finals d’any 2020), volem aplegar en aquest Congrés a un gran nombre d’infermeres d’Atenció Primària.
Esperem que els temes a tractar siguin del vostre interès i que les jornades de treball siguin profitoses.

El període d’inscripció esta obert a partir de l’1 de setembre, places limitades, us esperem!

Nota informativa: el Congrés seguirà totes les normes de Seguretat establertes per les Autoritats Sanitàries.

Més informació a la web

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.