Estimades companyes i companys,

Ens complau informar-vos del 1st International Symposium on Integrative Health and Education, inclòs en el marc del 12 European Congress of Integrative Medicine. Aquest Simposi, esta coorganitzat per la Facultat d’Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili (URV), de Tarragona, la Societat Espanyola de Salut i Medicina integrativa (SESMI), i la Comissió d’Infermeria Integrativa. Compta amb la col·laboració del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona.

18El Simposi se celebrarà a Tarragona, el dia 12 de setembre, al Campus Catalunya de la URV. L’objectiu d’aquest Simposi, és crear un punt de trobada i un fòrum d’intercanvi de coneixements i experiències docents entre membres de diferents països, afavorint vincles i sinergies interdisciplinàries que ens facilitin identificar necessitats educatives en l’àmbit de la salut integrativa.

En el programa es presentaran experiències educatives nacionals i internacionals, en format de taula rodona, en la que es convidarà als assistents a participar en un debat generador de propostes. Una ponència sobre “Shinrin-yoku”, conclourà la jornada matinal. Després del dinar, tindrà lloc a la seu de CODITA un taller de Musicoteràpia i al Campus Catalunya un d’ Ayurveda de la mà de professionals experts.

Paral·lelament, en el Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Recerca (CRAI) del mateix Campus, tindrà lloc el 1stWorkshop “Learning and research together” sobre Integrative Health Education. En aquest espai del CRAI, disposarem de les tecnologies de la informació on els participants del Simposi podràn compartir propostes innovadores in situ i promoure un treball en xarxes.

En finalitzar el Simposi, visitarem el barri antic de la ciutat tarragonina en una ruta a peu pels seus llocs més emblemàtics impregnats d’història. Visitarem la “colla jove del xiquets de Tarragona “ i presenciarem l’ assaig casteller, al capvespre gaudirem d’un sopar amb música.

Des de la comissió d’Infermeria Integrativa de CODITA us animem a participar en aquest Simposi, i contribuir amb les vostres propostes, experiències i suggeriments. La quota d’inscripció al Simposi per els col·legiats de CODITA, és de 60€, inclou assistència a totes les activitats, workshoop, coffee i dinar. El sopar és a part i és opcional.

Més informació i inscripcions

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×