Estimats companys i companyes, En nom del Comitè Organitzador i Científic m’agradaria donar-vos la benvinguda al “XI Congrés de l’Associació Catalana d’Infermeria Pediàtrica”, que es celebrarà a Reus els dies 30, 31 de maig i 1 de juny.

El nostre lema, “La recerca: generant un Nou Univers per infants i adolescents”, reflexa el nostre interès i il·lusió per continuar avançant en aquest camp tan necessari avui en dia, per continuar generant coneixement i compartir-lo. Des del primer Congrés a l’any 2002, han canviat moltes coses dins de la nostra especialitat i hem crescut i millorat en tots els nostres àmbits.

Estem treballant per oferir-vos un Congrés de qualitat i per això tenim per endavant un atractiu programa científic que comptarà amb taules rodones d’àmbits ben diferenciats, simposis, sessions de comunicacions simultànies i dos conferències que se’ns dubte seran de gran interés per a tots. Us animem a participar en aquest Congrés tant amb la vostra assistència, com presentant els vostres treballs a les diferents àrees temàtiques definides o de temàtica lliure. Compartirem experiències professionals, contribuint al desenvolupament i qualitat del mateix.

Un cop acabada la jornada científica, us convidem a conèixer la ciutat de Reus, passejar per la Ruta Modernista pel centre de la ciutat, que us permetrà conèixer les façanes modernistes més interessants. El Gaudí Centre Reus està situat en ple centre històric de la ciutat, és un nou espai d’interpretació que permet al públic, de totes les edats, descobrir la formació del seu geni creatiu i entendre de forma didàctica els secrets de la seva arquitectura. L’Institut Pere Mata, la Casa Navàs i d’altres indrets, llocs on van viure importants famílies catalanes que van influir en la història, l’art i la cultura de Catalunya i que no us deixaran indiferents al tornar a casa.

Us esperem!

Anna M. Pedraza
Presidenta C. Organitzador
NOTA: El Congrés de l’Associació Catalana d’Infermeria Pediàtrica ha ampliat el plaç de presentació de comunicacions.

Més informació, programa i inscripcions

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×