INFORMACIÓ SOBRE LA DINÀMICA DEL CONCURS
‘LA INFERMERA LA TEVA ALIADA’

 

Què els demanem a infermeres /s i estudiants d’infermeria?

El concurs consisteix a compartir una imatge, un vídeo, una frase, una experiència o aprenentatge, un repte, un desig relacionat amb: Com ajudes a prevenir les malalties del tracte respiratori relacionades amb el tabac?

S’accepten participacions en format escrit o audiovisual i que el participant haurà de compartir com millor li convingui:

 • Enviant-ho per correu electrònic a comunicacio@coib.cat posant a l’assumpte el text “Deixar de fumar”
 • Compartint-ho als seus perfils a Twitter o Instagram amb l’etiqueta #Infermerescontraeltabac

Tot el contingut rebut serà compartit i/o publicat al perfil de Instagram de la campanya @deixadefumar . En el cas del material rebut per correu amb el nom del participant indicat a la imatge.

Qui guanyarà el concurs?

Totes les aportacions que ens arribin via correu electrònic o via xarxes socials seran publicades la perfil d’Instagram @deixadefumar .

Guanyarà el post amb més likes. D’aquesta manera incentivem que els participants demanin als seus contactes, família, amics i companys de feina que entrin al perfil i els votin.

En aquest cas és la millor manera de viralitzar el contingut i fer que el criteri de l’aportació guanyadora sigui el més equitativa possible ja que estem parlant de formats molt diversos.

Ens permet també treballar els missatges des dels perfils de Consell + 4 Col·legis per animar a la gent a que entri a votar.

Les bases del concurs estaran publicades a la web del Consell a Documents / Campanyes l’última setmana de març.

Quan durarà el concurs?

De l’1 d’abril al 21 de juny.

Quin és el perfil de la campanya a Instagram?

Usuari: Infermeres Contra el Tabac @deixadefumar .

Descripció: 🚭 (símbol prohibició de tabac) Comparteix la teva experiència com a #infermera ajudant a la població a deixar de fumar amb #Infermerescontraeltabac 📸🎥📝 (foto, vídeo, llibreta) Guanya 200€ en salut!

http://www.consellinfermeres.cat/ca/

Què es pot fer des de cada col·legi?

 • Compartir la campanya des de les seves webs i/o perfils socials o compartint des del perfil del Consell a Twitter o Youtube.
 • Animar a les seves col·legiades i col·legiats – i a les infermeres que formin part de l’estructura- a participar-hi via mailing.

L’última setmana de març s’enviaran els materials gràfics necessaris via correu electrònic des del Consell: banner, imatges adaptades per a les xarxes socials i html pel mailing.

Cronograma general

 • 25 de març – Enviament dels materials promocionals als Col·legis
 • 27 de març – Publicació convocatòria del concurs en format notícia a la web del Consell i Col·legis i de les bases a l’espai de ‘campanyes’ de la web del Consell.
 • 1 d’abril – Inici del concurs
 • De l’1 d’abril al 10 de juny – Campanya a Facebook Ads / Instagram
 • 21 de juny – Fi del concurs
 • 25 de juny – Comunicació guanyador/a
 • 26 de juny – Publicació nota amb el document guanyador del concurs en format notícia a la web del Consell.

Bases concurs

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×