La Residència d’Avis les Escoles Velles al municipi de Flix és un centre de titularitat de la Generalitat gestionat per Eulen Servicios Sociosanitarios, S.A. amb una oferta de servei de 108 places entre residència i centre de dia. Oferim poder formar part d’un equip interdisciplinari (metge, infermeria, fisioterapeutes, terapeuta ocupacional, dinamitzadora, psicòloga i treballadora social). L’equip d’infermeria està integrat per 5 infermeres  la seva coordinadora: la responsable higiènic-sanitari. Des del centre afavorim al màxim la qualitat de vida de les persones usuàries. Per aquest motiu tots els professionals portem a terme iniciatives que millorin la manera d’acompanyar a la persona en el seu dia a dia. El nostre objectiu és que la persona usuària pugui ser coneixedora i protagonista del seu procés d’atenció juntament amb la família si així ho desitja. Treballem apropant-nos a la persona d’una forma personalitzada i humana el que anomenem atenció centrada en la persona.  Actualment, seleccionem Infermer/Infermera per cobrir un contracte estable del 50% de la jornada.

Funcions a desenvolupar:

  • Vigilar i atendre les persones usuàries en les seves necessitats sanitàries, presa de constants.
  • Preparar i administrar la medicació segons pauta facultativa.
  • Realització dels tractaments i cures pertinents.
  • Col·laborar en les visites mèdiques, registre en la història clínica.
  • Control de la higiene dels usuaris.
  • Preparació del material i utillatge d’infermeria
  • Altres tasques pròpies del càrrec.

S’ofereix:

  • Contracte en plaça pròpia i estable.
  • Contracte del 50 %jornada (896h anuals).

Horari:

  • Quadrant segons distribució anual. Horari torn matí 7.00 a 14.30h o de 8.00 a 13.30h, horari torn de tarda de 14.00 a 21.30h o de 16.00 a 20.30h, horari de cap de setmana o festiu de 8.00 a 14.00 i de 15.00 a 20.00h.

Incorporació immediata.

Salari segons conveni + complement salarial

Les persones interessades han d’adreçar el seu CV al email:

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×