Fundació Pere Tarrés

La Fundació Pere Tarrés, amb més de 60 anys d’existència, és una organització no lucrativa d’acció social i educativa, dedicada a la promoció de l’educació en el temps lliure, el voluntariat, la millora de la intervenció social i l’enfortiment del teixit associatiu. Amb el temps la seva acció s’ha ampliat a altres àmbits de l’acció social com ara la formació, la recerca i la gestió.

DESCRIPCIÓ DE L’OFERTA

La Fundació Pere Tarrés cerca un/a docent per impartir un CP d’atenció sociosanitària en institucions, concretament els mòduls MF1017 i MF1018
La formació es realitzarà de febrer a maig en horari de 9 a 14h els dilluns i divendres a la Ciutat de Tarragona.

Requisits

  • Diplomat o grau d’Infermeria o Certificat de professionalitat de nivell 3 de l’àrea d’Atenció social de la família de Serveis socioculturals i de la comunitat.
  • Disposar d’experiència acreditada d’haver treballat 1 any en el sector d’atenció sociosanitària: residència de gent gran. 
  • Disposar del CAP, màster de formació del professorat o acreditar amb documentació 600 hores de formació ocupacional o reglada. Per validar aquesta informació, la persona haurà de lliurar: fotocòpia del diploma, grau o CP , informe de la vida laboral actualitzat i CAP, CP de docència o document acreditatiu de 600 hores de formació de tipus reglat o formació subvencionada.
  • Experiència com a docent.

Inscriu-te a aquesta oferta

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×