La Residència d’Avis les Escoles Velles al municipi de Flix és un centre de titularitat de la Generalitat gestionat per Eulen Servicios Sociosanitarios, S.A. amb una oferta de servei de 108 places entre residència i centre de dia. Oferim poder formar part d’un equip interdisciplinari (metge, infermeria, fisioterapeutes, terapeuta ocupacional, dinamitzadora, psicòloga i treballadora social). L’equip d’infermeria està integrat per 5 infermeres la seva coordinadora: la responsable higiènic-sanitari. Des del centre afavorim al màxim la qualitat de vida de les persones usuàries. Per aquest motiu tots els professionals portem a terme iniciatives que millorin la manera d’acompanyar a la persona en el seu dia a dia. El nostre objectiu és que la persona usuària pugui ser coneixedora i protagonista del seu procés d’atenció juntament amb la família si així ho desitja. Treballem apropant-nos a la persona d’una forma personalitzada i humana el que anomenem atenció centrada en la persona.

Actualment, seleccionem Infermer/Infermera per cobrir una vacant estable a jornada completa (1.792 hrs./anuals) en horaris rotatius de matí/tarda i un cap de setmana cada 4 setmanes.

Les persones interessades han d’adreçar el seu CV al email seleccioncat@eulen.com

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×