La Fundació Pere Tarrés, amb més de 60 anys d’existència, és una organització no lucrativa d’acció social i educativa, dedicada a la promoció de l’educació en el temps lliure, el voluntariat, la millora de la intervenció social i l’enfortiment del teixit associatiu. Amb el temps la seva acció s’ha ampliat a altres àmbits de l’acció social com ara la formació, la recerca i la gestió.

DESCRIPCIÓ DE L’OFERTA

  • La Fundació Pere Tarrés cerca un/a docent per impartir una formació d’atenció sociosanitària en institucions.
  • La formació es realitzarà de mitjans de Desembre del 2018 fins al juny de 2019, tres matins a la setmana en horari de 08.30h a 14.30h, a la localitat de Cunit o Calafell.

REQUISITS

  • Diplomat o grau d’Infermeria o Certificat de professionalitat de nivell 3 de l’àrea d’Atenció social de la família de Serveis socioculturals i de la comunitat.
  • Disposar d’experiència acreditada d’haver treballat 1 any en el sector d’atenció sociosanitària: residència de gent gran.
  • Disposar del CAP o acreditar amb documentació 600 hores de formació ocupacional o reglada. Per validar aquesta informació, la persona haurà de lliurar: fotocòpia del diploma, grau o CP, informe de la vida laboral actualitzat i CAP, CP de docència o document acreditatiu de 600 hores de formació de tipus reglat o formació subvencionada.

Inscriu-te a aquesta feina

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×