L’ESCOLA CATALANA DE CINEANTROPOMETRIA (ECC), a través de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC), és la única institució de titularitat pública que organitza cursos oficials d’acreditació internacional de la “INTERNATIONAL SOCIETY FOR THE ADVANCEMENT OF KINANTHROPOMETRY” (ISAK) a Catalunya. Aquests poden ser de Nivell 1 (inicial: 24 hores), de Nivell 2 (avançat: 32 hores), o de Nivell 3 (instructor: 56 hores).

L’ECC es complau en presentar el present Curs d’Acreditació Internacional de Cineantropometria de Nivell 1, en col·laboració amb l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport de Terres de l’Ebre (centre adscrit a la Universitat Rovira i Virgili), susceptible de ser d’interès per a totes aquelles persones vinculades a les Ciències de la Salut, com per exemple l’Activitat Física i l’Esport, la Nutrició Humana i Dietètica, la Medicina, la Infermeria i la Fisioteràpia.

Més informació

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×