L’esforç i perseverança de tots els infermers i infermeres del nostre territori ha fet possible que aquest any puguem celebrar els propers 29 i 30 de novembre la X edició de les Jornades d’Infermeria de les Terres de l’Ebre amb el lema: la humanització de les cures d’infermeria a les Terres de l’Ebre”.

Tot i que la humanització de les cures és un dels reptes actuals dintre del món sanitari, aquesta ha estat des de sempre un dels eixos centrals de la nostra disciplina. Potenciar l’atenció centrada en les persones és un dels pilars bàsics de l’essència infermera i així ha de continuar sent.

En aquesta edició, les jornades incorporen com a novetats:

Per part de tots els membres que conformem els comitès organitzador i científic, us animem a participar-hi i aportar els vostres coneixements amb la presentació de comunicacions científiques i experiències, així com les fotografies que reflecteixen la nostra feina del dia a dia amb les persones.

Programa en PDF

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×