Aquesta Jornada és un punt de trobada biennal, on les infermeres de Salut Mental de diferents institucions i àmbits d’actuació podem compartir un espai en recerca i innovació, a la vegada que tenim l’oportunitat de crear sinergies i col·laboracions amb altres investigadors, innovadors i emprenedors. Al finalitzar aquesta 2a Jornada els participants coneixeran els punts forts i febles de la metodologia quantitativa i qualitativa, així com alguns dels projectes infermers vinculats a l’assistència, recerca i innovació.

Els professionals que assisteixin a la Jornada del dia 30 de novembre tindran l’opció de participar a un dels dos tallers que s’organitzaran el dia 29 de novembre de 2018, que tenen com a objectiu introduir i actualitzar als professionals en metodologia de la recerca.

Més informació

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×