Té lloc en el marc del Dia Mundial de les Nafres per Pressió i s’ha fixat com a objectiu actualitzar coneixements sobre la prevenció i els tractaments dels pacients afectats per aquesta patologia La Comissió de Nafres, Ferides Cròniques i  Cures de la Pell de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus organitza la I Jornada de Prevenció de Nafres per Pressió  (NPP), que compta amb la participació de 200 professionals d’infermeria i auxiliars de l’àmbit hospitalari, d’atenció primària i residencial. Té lloc en el marc del Dia Mundial de les Nafres per Pressió i s’ha fixat com a objectiu actualitzar coneixements sobre la prevenció i els tractaments dels pacients afectats per aquesta “epidèmica amagada sota els llençols” com la va definir la infermera britànica Pam Hibbs a la dècada dels 80.

La jornada compta amb la presència de diversos experts que abordaran les diferents estratègies de prevenció i tractament de les NPP tant en l’àmbit domiciliari com en l’hospitalari i residencial.

Taula informativa
Simultàniament a la jornada es disposa d’una taula informativa a la rambla de l’Hospital dirigida a la ciutadania on es facilita informació sobre aquest problema de salut que afecta les persones amb dependència i majoritàriament d’edat avançada.

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×