El Dr. Josep Oriol Casanovas ha estat nominat al premi Enfermería en Desarrollo dins la categoría de Tesis Doctorals pel seu treball: “Prototipo para la monitorización del dolor neonatal mediante aprendizaje automático e inteligencia artificial.”

Els premis Enfermería en Desarrollo son uns dels premis més importants d’infermeria a nivell estatal. Els guanyadors es donaran a conèixer el proper 23 de novembre en una gal·la al Círculo de Bellas Artes de Madrid.

Des del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona volem felicitar al nostre company així com mostrar tot el nostre suport a la seva nominació.

Podeu trobar més informació aquí

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×