Amb data 10 de novembre de 2017, ha estat publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), l’ ANUNCI de convocatòria extraordinària de places per al 2017, de L’Institut Català d’Oncologia, com a mesura d’estabilització laboral proposada dins del pla de garantia d’estabilitat laboral coordinat pel Departament de Salut.

 Les places d’infermeria convocades són 109. A l’Hospital Duran y Reynals, 53;  a l’Hospital Germans Trias i Pujol, 33; i a l’Hospital Josep Trueta, 23.

Les bases i els terminis per participar en la convocatòria estaran disponibles a la pàgina web de l’ICO http://ico.gencat.cat i a la Direcció de Persones de l’ICO, Hospital Duran i Reynals, Granvia de l’Hospitalet 199- 203, 2a planta, 08907 l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona), a partir del dia 30 de gener de 2018.

Si voleu obtenir més informació, us adjuntem el link del DOGC., on podreu fer les consultes que escaiguin:

Butlletí en PDF

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×