Des de la Sub-direcció General de Drogodependències, un any més, estan organitzant la IV Setmana de sensibilització sobre els riscos del consum d’alcohol. Aquesta iniciativa, prevista del 13 al 19 de novembre, forma part de la Awareness Week on Alcohol Related Harm (AWARH) promoguda per diverses entitats a Europa.

Enguany, volem posar l’accent en la prevenció amb la comunitat que inclou, entre altres, la prevenció ambiental(que emfatitza els entorns per disminuir conductes de risc relacionades amb el consum d’alcohol), i el Law Enforcement (que promou el respecte i compromís amb la normativa entesa com a mesura per garantir el dret a la salut d’un mateix i la dels altres).

Per aquest motiu, hem desenvolupat una campanya amb el lema “L’ALCOHOL ÉS RESPONSABILITAT DE TOTHOM”, entenent que la sensibilització i la prevenció sobre els riscos del consum d’alcohol és responsabilitat de tota la comunitat: des de l’administració, els municipis, qui organitza festes i esdeveniments, les empreses productores de begudes alcohòliques, els cossos de seguretat, els i les comerciants, els centres educatius, els i les professionals de la salut, els mitjans de comunicació, les famílies, el grup d’amistats, i cadascú a nivell individual.

Podeu accedir als materials de la campanya aquí.

Per tal de facilitar la mobilització i donar visibilitat de la feina que feu, us proposem que participeu activament durant aquests dies en l’organització d’activitats, tallers, conferències, etc. sobre els riscos del consum d’alcohol, i que ens els feu arribar a través de:

Com altres anys, a través del Canal Drogues s’ofereixen idees per organitzar activitats i es pot accedir i demanar els materials disponibles (tríptics, díptics, fulletons, etc. ) de la cartera de serveis de la Sub-direcció General de Drogodependències per complementar les diferents accions.

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×