DIARI OFICIAL DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA Núm. 7477 – 19.10.2017
ANUNCIS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA
DEPARTAMENT DE SALUT SISTEMA D’EMERGÈNCIES MÈDIQUES, SA
RESOLUCIÓ de 13 d’octubre de 2017, per la qual s’aprova convocar la cobertura de llocs de treball vacants de les categories de metge assistencial 1, infermer assistencial 1, tècnic en transport sanitari, tècnic administratiu, auxiliar administratiu, tècnic auxiliar de Coordinació, tècnic d’ofici, titulat mitjà no sanitari i titulat superior no sanitari dependents del Sistema d’Emergències Mèdiques, SA.

Butlletí en PDF

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×