Us comunico la meva marxa del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona (CODITA) perquè la candidatura encapçalada per la Sra. Brull, directora a Verge de la Cinta, ha guanyat les eleccions aquest passat dilluns 16 d’octubre.

El temps al Col·legi, a petició de l’anterior presidenta, ja fa 4 anys, ha estat dedicat a modernitzar la gestió, incorporar les noves tecnologies, invertir en la delegació de Tortosa, donar suport a la recerca i consolidar la infermeria de Tarragona en la capçalera mundial, demostrant al Congrés Internacional d’Infermeria (CIE 2017) la capacitat del nostre territori.

Deixo el Col·legi amb la seguretat d’haver fet el correcte, amb l’assoliment dels objectius que ens vam plantejar a l’inici, i amb un fons social més que suficient per satisfer les noves necessitats dels col·legiats.

Estic segura que la nova junta vetllarà per tots els reptes que tenim al davant i obrirà encara més CODITA a la professió.

Només tinc paraules d’agraïment pel suport i consideració que he rebut durant la meva presidència i ara, en el moment de deixar el relleu, agrair espacialment a Pilar Espelt i Laura Calavia l’esforç, la companyia i el treball aportats.

Una forta abraçada i molta sort en la vida professional i personal.

Cristina Díez Liesa

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×