El Govern ha tancat a data 10 de setembre el procés de consulta pública del projecte de decret pel qual es regulen les condicions i les normes d’organització per a l’exercici de la indicació, ús i autorització de dispensació de medicaments i productes sanitaris d’ús humà per part de les infermeres i els infermers. Una consulta pública que ha estat un pas fonamental en el que el Govern ha donat a conèixer les raons que fan que aquesta regulació sigui necessària. La consulta ha recollit 59 opinions, de les quals 55 són a favor, de la necessitat de regular el marc organitzatiu que empari l’exercici professional de les infermeres catalanes en relació a la prescripció infermera.

http://www.consellinfermeres.cat/ca/noticies/el-govern-tanca-el-proces-de-consulta-publica-del-projecte-de-decret-de-la-prescripcio-infermera-amb-un-93-de-valoracions-favorables/

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×