La Marató 2017 estarà dedicada a les malalties infeccioses, i és per aquest motiu que annexem document amb la informació sobre la campanya de difusió que organitza la Fundació La Marató de TV3, mitjançant conferències divulgatives adreçades als centres escolars i cívics de Catalunya.

Si vols participar en aquesta campanya com a ponent de les conferències has de trucar al telèfon 93 444 48 30 / 444 48 44 (preguntar per Àngels o Mónica), o adreçar-vos a: conferencies@ccma.cat, també podeu  consultar la pàgina web de la Fundació La Marató de TV3: www.tv3.cat/marato

Més informació de la 26a edició de La Marató

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×