TEMA: Visita la recerca de la Marató.

Amb l’objectiu d’acostar els ciutadans a la recerca amb: “Visita la recerca de La Marató” la Fundació La Marató convida els ciutadans a conèixer de primera mà la destinació dels seus donatius i el seu esforç.

DIA i HORA: Dimarts 27 de juny, a les 10.00 hores.

A CÀRREC DE: Fundació La Marató, Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i Hospital Universitari de Tarragona (HJ23).

El Dr. Joan Vendrell i el seu equip, de l’IISPV de Tarragona, ens conviden a descobrir els avenços en la investigació sobre l’obesitat impulsats per La Marató de TV3.

LLOC: Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili, c/ Dr. Mallafrè Guasch, 4, 43003 Tarragona (indicació: davant de la comissaria dels Mossos, al costat de consultes externes de l’hospital).

La visita constarà de dues parts, la primera una mica més teòrica amb un petit speech acompanyat d’un vídeo explicatiu a càrrec de la Fundació la Marató i la presentació de l’IISPV per part del Director. I, a continuació els dos investigadors principals dels projectes finançats, el Dr. Joan J. Vendrell i la Dra. Sònia Fernández faran una breu explicació didàctica de la seva investigació.

La segona part més pràctica, els participants podran recórrer les diferents àrees de les institucions científiques on treballen els investigadors premiats per La Marató, visitant els laboratori de recerca, el Biobanc IISPV situat a l’HJ23 i les dependències d’endocrinologia, on es duen a terme les proves de glicèmia i d’impedància (IMC).

Enllaços relacionats

Investigadors i cares conegudes et conviden a conèixer la recerca que impulsa La Marató

L’IISPV ha obtingut 3 projectes de La Marató de TV3

Qui som

L’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) és un Institut de recerca creat l’any 2005, participat per: ICS Camp de Tarragona amb l’Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII, ICS Terres de l’Ebre amb l’Hospital Verge de la Cinta, pel Grup Sagessa amb l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, el Grup Pere Mata i la URV.

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×