El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona,va celebrar el passat divendres 16 de juny, la Festa del Jubilat 2017.

Amb un mereixedor homenatge als nostres col·legiats, per la seva llarga trajectòria professional.

Els 19 jubilats homenatjats són: Anna Bayerri, Mª José Beltri, Ana Berrueta, Mª Pura Burata, Mª Carmen Capdevila, Mª Jesús Cerezal, Mª Pilar Cid, Rosa Pilar Gómez, Mª Pilar González, Joan Granell, Mª Isabel Hernández, Isabel Marginet, Inmaculada Marsá, Mª Teresa Montserrat, Pilar Pérez, Gloria Plana, Teresa Roca, Teresa Ruperez i Susana Tomás, que varen estar acompanyats d’amics, família, directores de centres com la Sra. Silvia Ferrer directora de la Xarxa Tecla, Sra. Anna Ollé directora del Pius Hospital de Valls, Sra. Carme Flores directora de l’Hospital Joan XXIII, Sra. Lluïsa Brull directora de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, Sr. Joaquin Nolla President del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona, i membres de la Junta de Govern i personal del Col·legi.

Ha presidit l’acte la Degana del Consell, Sra. Núria Cuxart i Ainaud, màxima representant de la infermeria de Catalunya, la inauguració ha estat a càrrec del Dr. Roger Pla, Gerent de la Regió Sanitària Camp Tarragona i la cloenda a càrrec del Dr. Ismael Piñas, Gerent de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre.

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×