La nit d’inauguració del Congrés Internacional d’Infermeria de BARCELONA, una de les principals ovacions l’hi va portar l’estrena mundial del nou himne de la infermeria, que va comptar amb la coral d’infermers de l’Hospital Vall D’Hebron de Barcelona, dirigida de Pablo Bélez i la soprano Elaine de Valero per cantar-ho. Un himne que ha estat escrit per Íñigo Lapetra, director de Comunicació del Consell General d’Infermeria, que explica que quan va veure que “cap de les propostes d’himne havien satisfet les expectatives de l’Organització Col·legial ni de les infermera implicades en el projecte” va sentir “la responsabilitat d’intentar-ho”. Per escriure-ho va comptar amb l’ajuda de Carlos Fernández Prida i Nacho Palomares, dos músics professionals i amics personals.

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×