Dintre del marc de treball del Congrés Internacional d’Infermeria que té lloc fins al dia 1 de juny, el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona està donant a conèixer la feina que es realitza en les nostres comarques.

Avui 29 de maig, tenim reservat l’espai per a les infermeres de CODITA, per celebrar “El dia del treball infermer a Tarragona”. Hem escollit un tema que influeix directament amb la salut dels professionals i de les persones que atenen LA DIETA MEDITERRÀNIA.

Per a tots els professionals de Tarragona que no han pogut assistir-hi, us volem facilitar l’accés als treballs que s’estan presentant. Dintre del Canal de YOUTUBE del Col·legi podreu veure les diferents entrevistes que tenen lloc i podreu gaudir d’aquesta finestra oberta a un esdeveniment tan important.

Tots el vídeos al Canal de Youtube

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×