Amb motiu del proper Congrés Internacional d’Infermeria que tindrà lloc a Barcelona entre el 27 de maig i l’u de juny, la Sra. Cristina Díez ha rebut en la Seu Col·legial a la Sra. María Eugenia De Leon, Presidenta de la Asociación Guatemalteca de Enfermeras Profesionales de Guatemala, a la Sra. Gloria Soto de Fajardo Tresorera de la Asociación Nacional de Enfermeras de Panamá i la Sra. Olga Sala Expresidenta del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona entre el 1996 i 2010, on han parlat i han intercanviat opinions sobre els diferents punts de vista del món de la infermeria en aquesta temps tant globalitzats.

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×