Montse Artigas @artigaslage

La Societat Catalano/Balerar d’infermeria, atorga el Premi Carolina Meléndez 2017 a una de les Infermeres referents a Catalunya, MONTSERRAT ARTIGAS LAGE, Directora Corporativa de cures en Institut Català de la Salut (ICS), en reconeixement  a la seva trajectòria professional  i humana en infermeria.

Aquest premi està destinat a reconèixer i divulgar les aportacions que han conduït a un creixement de la professió, ja sigui en activitats d’ especial relleu o en el conjunt de la trajectòria professional, d’una infermera/er catalana/là o vinculada/at als països catalans.

El premi s’entregarà  el proper  dia 23 de maig, en el marc  dels Premis Anuals  de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears.

Enhorabona Montse Artigas!!!!

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×