Ens adrecem a vosaltres per animar-vos a participar, un any més, a la XVIII Setmana Sense Fum (enllaç) que tindrà lloc del 25 al 31 de maig d’enguany. 

Com cada any us animem a celebrar el Dia Mundial sense Tabac el 31 de maig. Com l’any passat, diverses entitats i coordinats amb l’Agència de Salut Pública de Catalunya hem volgut compartir aquesta diada amb activitats comunes que reforcin el nostre missatge i arribin amb més impacte i a un sector més ampli de la població.

Així doncs, aquest any us animem a participar en la XVIII Setmana Sense Fum que tindrà lloc del 25 al 31 de maig. L’objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se o d’abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum. El lema per aquest any 2017 és “menys fumar i més caminar”.

Les entitat implicades de manera conjunta en aquesta campanya som: la Xarxa d’Atenció Primària Sense Fum, la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum, la Xarxa Catalana d’Universitats Saludables; els Col·legis de Catalunya de metges, d’infermeria, de farmacèutics, de pedagogs i de psicologia; les Societats científiques de Catalunya, de medicina familiar i comunitària, d’infermeria familiar i comunitària i de Salut Laboral; la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis i les Diputacions; l’Agència de Salut Pública de Catalunya i els serveis territorials; l’Associació Espanyola Contra el Càncer i el Futbol Club Barcelona.

Compartiu fotos de la campanya! en facebook, twitter o instagram amb el #ssfcat17.

Farem un sorteig de tres targetes per a bescanviar per material esportiu valorades en 50 euros!! Regal cortesia de Salut i Empresa PJ, SL

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×