El Programa de Revisió de Menús Escolars (PReME), emmarcat en l’estratègia PAAS (Pla Integral de Promoció de la Salut mitjançant l’Activitat Física i l’Alimentació Saludable) de l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) es va iniciar l’any 2006 en conveni amb el Departament d’Ensenyament i ofereix la revisió gratuïta i universal de programacions de menús a tots els centres docents (públics, concertats i privats), d’educació infantil (segon cicle), primària i secundària de Catalunya.
Paral·lelament, i en el marc del PReME, s’han actualitzat, consensuat i editat documents de referència i de suport a l’alimentació saludable en l’etapa infantil, que trobareu a continuació.

Veure informació en PDF

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×