La conferència magistral serà a càrrec de l’expert Joan Canimas, doctor en Filosofia, màster en Bioètica i Dret, i màster en Ètica Aplicada a l’Acció Social.

 El proper dilluns, 10 d’abril, l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona organitza una sessió d’ètica aplicada a l’assistència amb el lema “La importància del bon tracte en la pràctica assistencial”, que tindrà lloc a l’Àrea de Formació del centre hospitalari  (quarta planta) de 13 a 14.30 h, amb l’objectiu de reflexionar sobre la importància d’un tracte de qualitat en les relacions humanes i terapèutiques.

També es parlarà de metodologia del procés deliberatiu en Bioètica, aprofitant la presència de Joan Canimas, doctor en Filosofia, màster en Bioètica i Dret, i màster en Ètica Aplicada a l’Acció Social, que ha publicat un llibre titulat Com resoldre problemàtiques ètiques. Aquest serà l’expert que farà la conferència magistral, emmarcada en el 50è aniversari de l’Hospital Joan XXIII.

El doctor Canimas també és professor de la Universitat de Girona i professor col·laborador de la Universitat Oberta de Catalunya, on imparteix classes d’ètica aplicada. A més, és codirector del Curs d’Expert Universitari en Ètica Aplicada de l’Institut Borja de Bioètica i de la Universitat Ramon Llull, vocal del Comitè d’Ètica dels Serveis Socials de Catalunya, del Comitè d’Ètica Assistencial de l’IAS i del Comitè d’Ètica i de la Recerca i la Bioseguretat de la Universitat de Girona.

CONVOCATÒRIA ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

ACTE:

Sessió “La importància del bon tracte en la pràctica assistencial”.

 DIA:

Dilluns, 10 d’abril de 2017. De 13 a 14.30 h.

HORES:

Atenció als mitjans a les 12.30 h.

LLOC:

Àrea de Formació de l’Hospital Joan XXIII (quarta planta).
Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×