L’ASSOCIACIÓ NEPAL AKI PER L’AJUDA DELS NENS I NENES DE NEPAL és una entitat sense ànim de lucre fundada l’any 2004 per pares i mares adoptants de nens i nenes de Nepal. Inscrita en el Registre d’Entitats del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya amb el número 31608 i amb àmbit estatal d’actuació. L’any 2010 l’entitat va ser declarada d’utilitat pública per la Generalitat de Catalunya. (DOGC núm 5602, de 7 d’abril de 2010).

Nepal Aki va ser creada amb la finalitat d’ajudar i oferir suport als nens i nenes de Nepal. El treball de Nepal Aki se centra en aquests nens orfes o amb famílies de pocs recursos que es troben recollits en orfenats o centres d’acollida.

Pretenem millorar les necessitats educatives, sanitàries i l’alimentació d’aquests nens, facilitar el seu desenvolupament personal i oferir-los l’opció de disposar d’un present i un futur autònom en el seu entorn. La col·laboració del Nepal Aki al Nepal va començar amb nens i nenes petits, tots ells menors de 16 anys, per ser aquests els que viuen als orfenats.

Per assolir aquests objectius Nepal Aki disposa d’una delegació legalment constituïda i reconeguda pel Govern del Nepal amb el nom del Nepal Aki Association que està integrada per nepalesos segons exigeix la legislació nepalesa reguladora de la matèria. Aquesta entitat col·labora amb Nepal Aki duent a terme funcions de control “in situ” i exercint de representació al país. Nepal Aki Association és el braç instrumental del Nepal Aki al Nepal.

Més informació

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×