Dolors Bosch

Dolors Bosch

Dolors Bosch Mateu, va formar part del  nostre Col·legi com a tresorera  de diferents Juntes de Govern. La seva participació va ser sempre amb un únic objectiu, vetllar per els seus companys de professió, que defensava i  lluitava  dia a dia.

Va desenvolupar la seva carrera professional  inicialment com a Llevadora a Reus, també va treballar com a  adjunta al servei dels  laboratoris del Camp de  Tarragona, realitzant tasques a l’ ASSIR,  fent visible la importància de la infermeria en aquest servei durant  17 anys. Darrerament exercia al  CAP Sant  Pere de Reus.

La Infermeria  i la seva especialitat  de llevadora, sempre la van acompanyar  i es referia a la professió amb orgull.

Dolors continuarem la teva tasca, DESCANSA EN PAU.

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×