Al Col·legi de Tarragona lamentem profundament la mort del Josep Maria Camps i Balagué.

Durant els més de 25 anys que Camps va estar vinculat al COILL –primer com a membre de la Junta Directiva i, en els darrers, anys com a president– la Infermeria lleidatana es va adaptar a la nova situació competencial derivada de l’evolució dels estudis d’Assistent Tècnic Sanitari (ATS) als de Diplomat Universitari en Infermeria (DUI) i, posteriorment, al Grau Universitari en Infermeria.

En els darrers anys, el COILL va acompanyar les professionals lleidatanes en la convalidació d’aquests canvis curriculars, va incrementar la formació continuada i es va dotar l’entitat amb una seu institucional en propietat.

[Font Vilaweb]

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×