Tots els col·legiats/ades  de CODITA que teníeu previst participar en el Congrés Internacional d’Infermeria (CIE) Barcelona 2017 i han acceptat el vostre treball i/o comunicació,  teniu la possibilitat d’accedir a la sol·licitud de l’ajut econòmic per a finançar la inscripció al Congrés.

La Junta de Govern del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona, com a  motiu excepcional, ha decidit destinar una partida pressupostària per aquest esdeveniment.

Heu d’enviar el correu electrònic d’acceptació del vostre treball i/o comunicació, que heu rebut per part de la Secretària Técnica del Congrés a:

formacio@codita.org

Aquest ajut estarà pendent de l’aprovació  de la partida pressupostaria, a l’Assemblea de Pressupostos  que es durà a terme el proper 31 de març de 2017.

Els requisits per demanar l’ajut són els següents:

  • Incloure el logo de CODITA al pòster i/o comunicació finalitzat. El podeu descarregar de la web : codita.org (ajuts activitats)
  • Enviar el pòster i/o comunicació finalitzat a formacio@codita.org amb el número de referència (PXXXT) d’acceptació.
  • Adjuntar justificant de pagament inscripció congrés.

El termini finalitzarà el proper 1 de febrer

Congrés Internacional d’Infermeria (CIE) Barcelona 2017

Com registrar-se al Congrés (CIE) Barcelona 2017

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×