Benvolguts col·legiats,

Us presentem la proposta d’estatuts del CODITA.
S’han incorporat canvis que no estaven contemplats als estatuts vigents, amb la intenció de modernitzar-los i també aparellar-los amb els continguts dels estatuts de la resta de col·legis catalans.
Com a novetats més destacades podem citar la incorporació de les diferents vessants d’exercici de la professió infermera (assistencial, de gestió, docència o investigació) dintre del col·lectiu col·legial; s’ha incorporat la possibilitat de gestió col·legial a través de la finestreta única; s’ha introduït la possibilitat d’exercir el dret al vot en un procés electoral per via telemàtica i també s’ha creat una Mesa Electoral com a òrgan de control i supervisió externa, de l’esmentat procés. També s’ha incorporat al cos dels estatuts el procediment detallat a seguir per a futures modificacions estatutàries i en general, s’han clarificat els passos a seguir per a fer molt més entenedor i transparent el funcionament de la institució col·legial.

Convocatòria:
DIA

9 de febrer de 2017, dijous
HORA
17.30 hores en primera convocatòria
18.00 hores en segona convocatòria
LLOC
Col·legi Oficial  d’Infermeres  i  Infermers
C/ Pau Casals,13 – 5è 43003 TARRAGONA

En compliment del que disposen els Estatuts Col·legiats vigents, em plau convocar-vos a petició de la Presidenta, a l’Assemblea General Extraordinària del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona i província, que es celebrarà el dia i lloc especificats en aquesta convocatòria, i segons ordre del dia:


ORDRE DEL DIA

  1. Obertura de l’Assemblea.
  2. Aprovació, si s’escau, dels nous Estatuts del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona.
  3. Precs i preguntes.

Atentament,
Tarragona, 13 de gener de 2017

Convocatòria d'Assemblea General Extraordinària 09/02/2017     Nous Estatuts Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Tarragona

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×