El dimarts 13 de desembre es va celebrar la “II Jornada d’Innovació i Recerca “Obrint els ulls a la Investigació”  al Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona.

Moment de la conferència: La investigació ètica en els cuidatges d’infermeria. A càrrec de la Dra. Maria Jiménez Herrera. Directora Departament Infermeria URV.

És el cinquè any que s’organitza i cada cop amb més participants. Tot un èxit que agraïm als professionals que van compartir i participar, exposant els seus treballs, projectes, pòsters..

S´ha lliurat l’ajut econòmic als diferents projecte de Cooperació presentats aquest any. El premi al millor expedient acadèmic de la promoció 2015-16 de Grau d’Infermeria, de la província de Tarragona.

La inauguració va ser a càrrec de la Presidenta la Sra. Cristina Díez, Dr. Roger Pla, Director de Serveis Territorials de Salut de Tarragona, tot seguit les conferències, primer “La investigació ètica en els cuidatges d’infermeria” a càrrec de la Dra. Maria Jiménez Herrera. Directora Departament Infermeria URV, i després la conferència: “Projecte d’Innovació. Estació Clínica d’Emergències” a càrrec de la Sra. Mª Angela Mora Vives. Infermera de l’àrea de desenvolupament corporatiu SEM i responsable funcional del projecte ECE i la Sra Elena Castro Naval. Infermera i Sots Cap Territorial de Lleida i Alt Pirineu.

Moment de la signatura del conveniEs va presentar el conveni de formació entre el CatSalut i el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona, i es va signar entre el Sr. David Elvira, Director del Servei Català de la Salut i la Sra. Cristina Díez, Presidenta del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona.

La conferència de cloenda va ser a càrrec de la Dra. Maria Teresa Icart amb el títol “Passat, present i futur de la Recercaen Infermeria.

MILLOR TREBALL DE RECERCA

Josep Oriol CasanovasPrimer premi (600€)
SISTEMA AUTOMÁTICO PARA LA VALORACIÓN DEL DOLOR EN NEONATOS EN UNIDADES DE CUIDADOS INTENSIVOS
Autor: Josep Oriol Casanovas

Gerard MoraSegon premi (400€)
POSTCUIDADORS FAMILARS. ESTUDI QUALITATIU SOBRE LA RECONSTRUCCIÓ DE LA VIDA QUOTIDIANA
Autor: Gerard Mora

MILLOR PÒSTER

dscf4360-1er_premi_posterPrimer premi (200€)
HOSPITAL DE DIA: TALLER DE MAQUILLATGE I CURES DE LA PELL
Autor: Paula Carcellé

Olga GómezSegon premi (100€)
INCREMENT DE LA CAPACITAT RESOLUTIVA DE L’ATENCIÓ PRIMARIA MITJANÇANT L’EXPERTESA INFERMERA EN EL TRACTAMENT DE LA DIABETIS TIPUS 2
Autor: Olga Gómez

BECA MILLOR PROJECTE DE RECERCA

Gerogina CasanovaFACTORES DE RIESGO ASOCIADOS A LOS INTENTOS DE SUICIDIO EN EL SERVICIO DE URGENCIAS DE UNA UNIDAD DE SALUD MENTAL EN EL SUR DE CATALUÑA
Autor: Gerogina Casanova

PREMI AL MILLOR EXPEDIENT ACADÈMIC GRAU INFERMERIA TARRAGONA

Desirée García LagunaAtorgat a, Desirée García Laguna
Quota col·legial gratuïta durant un any.

 

PROJECTES DE COOPERACIÓ HUMANITÀRIA

Títol:  Projecte Amakuru
Presentat per: Montserrat Estradé Malet

 

Títol:Fase del projecte formatiu escola de cuina, Mitho Chha Katmandú, Nepal 
Presentat per: Inmaculada Bardají

 

Títol: Maternidad con esperanza por la mejora de la salud materno-infantil en Nemba distrito de Gakenke (Rwanda)
Presentat per: Susana Abajo

 

Teresa Pinto i Gemma MarchTítol:Voluntariat en cooperació internacional als camps de refugiats de Grècia
Presentat per: Teresa Pinto i Gemma March

 

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×