El Govern atorga les medalles i plaques Josep Trueta al mèrit sanitari a 13 personalitats i 7 entitats destacades de l’àmbit de la salut

Els guardons premien la seva contribució en l’avenç i la millora de la sanitat

  • Els guardons premien la seva contribució en l’avenç i la millora de la sanitat
  • L’acte de lliurament dels guardons tindrà lloc el proper dilluns, 19 de desembre
El Govern ha aprovat el decret que atorga les medalles i plaques Josep Trueta al mèrit sanitari 2016. Els guardonats són 13 personalitats i 7 entitats destacades de l’àmbit de la salut que, per la seva tasca i la seva trajectòria, han contribuït de manera significativa en l’avenç i la millora de la sanitat. L’acte de lliurament dels guardons tindrà lloc el proper dilluns, 19 de desembre.
Aquestes distincions van ser creades pel Govern de la Generalitat l’any 1997, any en què es commemorava el centenari del naixement del reconegut doctor i científic català.
Enguany un dels guardonats amb la Medalla Josep Trueta és:
Núria Cuxart i Ainaud, infermera. A més de ser la presidenta de la Fundació Infermeria i Societat, actualment ocupa el càrrec de directora de Programes del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona i és la degana del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya. Ha destacat pels seus treballs en relació a l’estructura professional infermera.
Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×