El Ministeri de Educación, Ciencia y Deporte ja ha iniciat el procés de revisió d’expedients per a la prova de la competència de l’especialitat d’Infermeria Familiar i Comunitària. A tot l’estat espanyol hi ha 41.441 sol·licituds de les quals 5.775 (14%) pertanyen a Catalunya.

El procés de revisió és dels expedients presentats entre el 7 de maig de 2005 i el 22 de març de 2011 i està sent molt lent, cosa que ara mateix implica que la resolució pugui allargar-se diversos anys.

És per això, que des de l’AIFiCC ens vam posar en contacte amb responsables del Servicio de Enfermeria de la Subdirección General de títulos y reconocimientos de Cualificacions, que és l’organisme encarregat de la revisió dels expedients, perquè ens orientessin sobre com podíem agilitzar aquest tràmit. I després ho vam compartir amb el COIB, el Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya, l’Unió Catalana d’Hospitals, el Consorci Sanitari i Social de Catalunya i l’ICS.

La mesura més eficient passa per un model de Certificado de ejercicio profesional unificat,  igual per totes les institucions i fàcil de reconèixer. Si aconseguim agilitzar el procés tots/es en sortirem beneficiats.

És per això, que us animem a sol·licitar a les vostres direccions de RRHH el model unificat de Certificado de ejercicio profesional. Recordeu que heu de demanar un Certificado per cada centre i/ o institució on heu treballat, i que estigui signat i segellat per la persona i institució que us avala les competències realitzades.  Només heu d’actualitzar aquest Certificado si vàreu presentar el vostre expedient entre el 7 de maig de 2005 i el 22 de març de 2011. Si no recordeu si el vàreu presentar, ho podeu consultar al web del Ministeri d’Educación, Cultura y Deporte (annex 4). Recordeu també que les infermeres que encara no han notificat canvi d’adreça, telèfon o mail, hauran d’enviar les dades actualitzades.(Annex 2).

Un cop omplert el vostre Certificado de ejercicio profesional, cal que el lliureu a la “Delegación del Gobierno en Cataluña”

  • A Barcelona: C/ Bergara, 12 – 5ª planta (9-17.30h) o C/ Mallorca 278 (9-14h)
  • A Girona: Avda/ Vint de juny, 2
  • A Tarragona: Plaça Imperial Tarraco, 3
  • A Lleida: Plaça La Pau, 1

I l’adreceu al:

Ministerio de Educación Ministerio de Educación, Cultura y Deporte. Subdirección general de títulos y reconocimientos de Cualificaciones. Servicio de Enfermeria. C/Torrelaguna, 58. 28027 Madrid.

També us animem a que, en cas d’haver obtingut un títol d’especialista via excepcional d’altres especialitats, notifiqueu que no us presentareu a la prova per a l’especialitat d’Infermeria Familiar i Comunitària. Recordeu que només es permet l’obtenció d’un títol d’especialista per la vía excepcional.* De la mateixa, manera les infermeres que per la raó que sigui (jubilació, motivació, etc.) no teniu intenció de presentar-vos a la prova de la competència, si us plau, notifiqueu la vostra renúncia/desistiment i envieu-la a enfermeria@mecd.es (Annex 1).  D’aquesta manera els expedients queden exclosos i s’agilitza el procés.

Si necessiteu qualsevol aclariment, disposeu del mail enfermeria@mecd.es per consultes i notificacions. Igualment podeu refrescar-vos les bases de la convocatòria de la prova objectiva de les  especialitats d’infermeria a:

Consultar BOE

Formulari de renúncia/desistiment

Informació tràmit canvi d’adreça, telèfon o mail

Tutorial

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×