El  Consejo  General  d’Infermeria i  el  CIE  han  arribat  a  un  acord,  mitjançant  el  qual, tots  els  col·legiats/des  al  corrent  de  pagament,  podeu  beneficiar-vos  de  la  quota  finançada  pel  Consejo  General,  que  és  de  300,00 €.

Per  poder  beneficiar-te  d’aquesta  quota  reduïda,  es  imprescindible   introduir  un  codi  que  ens  ha  proporcionat  el  CIE,  en  el  procediment  de  Registre  al  Congrés,  al  que  podeu  accedir a  través  de  l’enllaç:

Pàgina de registre i allotjament d’hotel per al CIE 2017

 

 Per obtenir  aquest  codi,  teniu  que  trucar  al  Col·legi  tel.  977 23 95 19 o  bé  enviar  un  correu  electrònic a: codita@codita.org,  i que  una  vegada  verificades  les  vostres  dades  de  col·legiació  us  facilitarem.

El Consejo General d’Infermeria ha realitzat  una  pre-reserva  de 6.000 places  hoteleres a  preu  econòmic  a Barcelona, des del 27 de maig a l’1 de juny  de  2017,  inclosos, a  l’objecte  de  facilitar l’estància els  dies  de  la  celebració  del  Congrés Internacional  d’Infermeria. És  molt  important que tots els col·legiats/des  interessats comenceu  a  fer  la  reserva  el  més  aviat  possible, ja  que  s’aniran  adjudicant,  les  places  hoteleres, per  un  estricte  ordre.

Adjuntem el catàleg d’hotels i les  seves  tarifes,  així  com el  full que  s’ha  d’omplir per  part  dels  interessats  en  allotjar-se  en  els  hotels.

Aquest full s’ha d’enviar a: info@icnbarcelona2017.com

Full de Reserva

 

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×