L’Hospital Joan XXIII fa 50 anys i estrena un blog amb les activitats organitzades per a l’efemèride

Quatre comissions han organitzat esdeveniments assistencials, científics, solidaris i d’oci per celebrar, durant tot un any, aquest aniversari.

El 17 d’octubre de 2017, l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona fa 50 anys. A partir d’aquest mes d’octubre de 2016  i fins al 17 d’octubre de 2017, s’inicia un any ple d’activitats i esdeveniments per celebrar i commemorar aquesta data tan senyalada. Per preparar totes aquestes activitats, es van crear quatre comissions: assistencial, de docència i recerca, solidària i d’oci i esports, que han treballat molt per omplir tot aquest any de celebració, amb esdeveniments de qualitat, alguns d’interns, per als professionals, i altres,  d’externs, amb l’objectiu de comptar amb la participació de la població.

L’Hospital Universitari Joan XXIII acaba de publicar un nou blog amb tota la informació del  50è aniversari del centre sanitari. En aquest blog es poden veure les quatre comissions i totes les activitats emmarcades en aquest aniversari. En acabar l’any de celebració, el 17 d’octubre de 2017, es farà una festa final, amb un sopar de gala.

El blog pretén potenciar la participació dels professionals a l’hora de dur a terme totes aquestes activitats. Els treballadors poden fer suggeriments a les comissions,  col·laborar com a voluntaris i també  aportar idees o proposar nous esdeveniments. Els professionals de l’Hospital ja van participar en l’elecció del logotip de l’aniversari del Joan XXIII que l’acompanyarà durant tot l’any, als documents,  a les cartes, programes, correus, etc. A més, s’ha posat a l’abast dels treballadors un manual d’estil i d’aplicació d’aquesta imatge.

L’adreça URL del blog és la següent: https://50anyshj23.wordpress.com/

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×