NOTICIA PUBLICADA A:  Diari de TARRAGONA, dijous, 6 d’octubre de 2016, pàg. 29

El Col·legi d’Infermeres i Infermers de Tarragona i la Facultat d’Infermeria de la URV han denunciat “una clara actuació d’intrusisme professional” per part d’un tècnic del SEM que “en el capítol 3 del programa Emergències de TV3 apareix realitzant pràctiques d’atenció sanitària”, segons diu el col·legi en el comunicat emès ahir. Segons els infermers, l’actuació del tècnic d’emergències, consistent en la canalització d’una via endovenosa i l’administració d’un fàrmac, “forma part d’una de les competències bàsiques dels professionals titulats en infermeria”, per la qual cosa aquest fet “es podria integrar en el tipus delictiu regulat al Codi Penal”. Els infermers assenyalen que els usuaris tenen dret a ser atesos “per professionals acreditats”.

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×