Benvolgudes / benvolguts,

Un any més, la Fundació Mutuam Conviure fidel al seu compromís per a la promoció de la recerca relacionada amb la gerontologia clínica i l’atenció sociosanitària, convoca la 16a edició dels Premis de Recerca. 

Com sabeu, la finalitat és premiar un projecte de recerca fet a Catalunya dins l’àmbit esmentat. Hi poden participar tots els professionals de forma individual o col·lectiva que desenvolupin la seva activitat en aquest àmbit.

Des del Grup Mutuam creiem que el treball assistencial s’ha de complementar amb activitats de formació i recerca. D’aquesta manera contribuïm a la millora de la qualitat del treball diari i aconseguim un bon desenvolupament professional. Per això us animem a participar presentant projectes dels vostres centres o serveis.

Us adjunto fitxer del díptic amb les bases de la convocatòria per tal de que el feu arribar a tots aquells professionals/companys que comparteixen amb vosaltres experiències del sector.

També poder trobar les bases clicant directament aquest enllaç http://bit.ly/28XmT0f

Es coneixeran els projectes premiats en el transcurs de la 11a Jornada Sociosanitària per a professionals que també organitza la Fundació Mutuam Conviure i que tindrà lloc el dia 23 de novembre a l’auditori del Col·legi de Metges de Barcelona.

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×