Han passat tretze anys des de que GNEAUPP (Grupo Nacional para el Estudio y Asesoramiento en Ulceras por Presión y Heridas Cronicas ) va publicar la primera edició de l’obra “Atención Integral de las Heridas Crónicas” i ara arriba aquesta segona edició amb continguts nous i renovats.

Per la nostra part és una gran satisfacció poder ser un mes dels seixanta cinc autors de diferents països de l’àrea iberolatinoamericana que hem fet possible una segona edició com una gran eina de recolzament, basic i sostingut, pels professionals.

Us animen que el consulteu en la vostra tasca professional
Juan Pedro Linares Herrera
Glòria Rovira Calero
Infermers
Co-autors “Atención Integral de las Heridas Crónicas” 2a. Edición

Informació : www.gneaupp.es

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×