Creu Roja a Catalunya està formant un Equip de Resposta Immediata en Emergències (ERIE) en Recerca i Salvament en Medi Terrestre (RSMT). Dintre d’aquest equip existeix el perfil d’infermer/a

L’Equip de Resposta Immediata en Emergències (ERIE), és una branca de la Creu Roja dedicada i entrenada per poder mobilitzar-se en cas d’emergència a qualsevol punt de la geografia nacional o internacional. Els ERIE s’activen segons els riscos contemplats en els plans d’emergència com en cas de patir desastres naturals o tecnològics, conflictes bèl·lics, situacions de perill en llocs públics, situacions associades a l’acció terrorista, així com el transport de viatgers per via aèria, terrestre i marítima.

Convocatòria

Fitxa d’inscripció a la Convocatòria

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×