El tema 2016 del dia Internacional de la Llevadora 5 de maig és: Dones i nounats: al cor de la llevadoria (ICM)

Les families han de conèixer el paper tan important que juguen les llevadores en la seva salut. De fet diversos estudis científics corroboren que el fet d’haver el nombre suficient de llevadores atenent a les dones i als nounats millora i manté la seva salut.
Per això animem des del Col·legi a que les infermeres i llevadores celebrem aquest dia fent partícip a les dones donant a conèixer els serveis que s’ofereixen des de la vessant d’atenció de la llevadoria. Ho podem fer des de la tasca assistencial del dia a dia: des de les nostres consultes ( informant i derivant) , des de del treball hospitalari o fent petits tallers informatius dins dels grups d’educació sanitària.

Promoguem la salut.

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×