Els propers dimecres 4 i divendres 6 de maig, hi ha un curs de RCP al Centre Cívic Llevant per als pacients de les quatre Àrees Bàsiques de Salut.

L’equip de salut comunitària de l’Institut Català de la Salut a la ciutat de Reus format per Roser Pedret, Dolors Jovani, Llorenç Peralta, Alícia Reche i Àngels Vinuesa, ha organitzat un curs de reanimació cardiopulmonar (RCP), que tindrà lloc al Centre Cívic Llevant de Reus, els propers dimecres 4 i divendres 6 de maig. El curs va dirigit a totes les persones de les quatre Àrees Bàsiques de Salut de Reus que són pacients o participen en el programa d’exercici físic Pas a Pas.

L’objectiu del curs és que la gent aprengui les tècniques bàsiques de reanimació cardiopulmonar i el funcionament del desfibril·lador (DEA) per saber actuar en casos d’aturada respiratòria. Els participants adquiriran coneixements necessaris per adoptar mesures inicials amb una persona que ha sofert una aturada cardiorespiratòria, en el mateix lloc dels fets, fins que arribi l’assistència mèdica. Es tracta d’un curs molt participatiu, de caràcter teòric i pràctic, especialment en l’aprenentatge de l’RCP, la postura de seguretat i el maneig del DEA.

CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ

  • ACTE: Curs de RCP i maneig del DEA
  • DIA: Dimecres 4 i divendres 6 de maig
  • HORA: De 9:30 a 11:00 hores
  • LLOC: Centre Cívic Llevant de Reus

Convocatòria en PDF

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×